Sovellukset

Kokeile nyt!

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin avulla ei yksikään asiakkaistasi jää unholaan, täältä löytyvät asiakkaan yhteystiedot helposti ja nopeasti.
Näet Asiakasrekisteristä myös juuri tälle asiakkaalle lähetetyt ja maksamattomat laskut.Laskutus

Laskutus-sovelluksen avulla voit luoda helposti ja nopeasti laskuja asiakkaillesi. Ohjelma toimii samalla arkistona laskuillesi - ei enää paperiröykkiöitä työpöydällä.
Sovellus toimii myös yhdessä Asiakasrekisteri-sovelluksen kanssa (olettaen, että molemmat sovellukset ovat käytössä) helpottaen laskutusta entisestään – valitset vain valikosta laskunsaajan ja laskuun tulee automaattisesti hänen tietonsa.Työlaskuri

Työlaskurin avulla tekemäsi työt pysyvät muistissa. Sovellukseen merkitään tehdyt työt sekä asiakas jolle työt on tehty.
Laskutus-sovelluksen kanssa töiden laskutus on entistä helpompaa - voit valita työt, jotka haluat laskuttaa ja tehdä niistä laskun, kaikki helposti parilla napin painalluksella!Raportit

Raportit-sovelluksella voit luoda raportteja kaikista lähetetyistä laskuista. Haluatko nopeasti kaikki viime vuoden maksetut laskut kuukausittain eriteltynä? Ei hätää, tämä onnistuu muutamalla napin painalluksella.
Raportteja voi rajata mm. päivittäin, kuukausittain ja asiakkaittain.